Food & Drinks

71 Idetë më të mira të ushqimit për piknikun për vitin 2023 — Recetat më të mira të piknikut


Kate Franke (ajo/ajo) është asistente editoriale në Dita e Gruas. Ajo i pëlqen të gjitha gjërat që lidhen me stilin e jetës, shtëpinë dhe tregun. Kate ka një BAJMC në Media Magazine dhe BA në Shkrim nga Universiteti Drake. Ajo është një alum krenare e ASME, puna e së cilës është shfaqur në Revista e Rrjetit të Ushqimit, Revista “The Pioneer Woman Magazine”., Shtëpi dhe kopshte më të mira, Stili modern i shtëpive në fermë, Kuzhina dhe banja të bukuradhe me shume. Krahas shkrimit, dy gjërat e preferuara të Kate janë chai lattes dhe buka e kungujve!


Source link Google News – Search Travel

About the author

admin

Add Comment

Click here to post a comment