Sports

Manchester United: Klubit i është thënë të bëjë ‘përmirësime të mëdha’ pas vlerësimit të higjienës ushqimore me një yll

Pamje e përgjithshme e Old Trafford
Manchester United aktualisht është në vendin e shtatë në Premier League

Manchester United i është thënë se nevojiten “përmirësime të mëdha” për të siguruar që ushqimi i shitur në Old Trafford të jetë i sigurt për t’u ngrënë.

Skuadrës së Premier League i është dhënë një yll nga pesë vlerësimet e higjienës ushqimore pas një inspektimi të Agjencisë së Standardeve Ushqimore muajin e kaluar.

“Djajtë e Kuq” pranuan se “një sasi e vogël mishi i papjekur u shërbye pa dashje gjatë një ngjarjeje që nuk dite ndeshje”.

“Kjo ishte një çështje e izoluar dhe dështimet e menjëhershme u adresuan shpejt,” tha klubi.

United tha se ata po kryejnë gjithashtu një auditim të pavarur ushqimor për të identifikuar çdo fushë të mëtejshme përmirësimi.

“MUFC e ka marrë shumë seriozisht këtë incident dhe dëshiron të sigurojë tifozët dhe klientët tanë të çmuar se ne ruajmë standardet më të larta të kuzhinës”, shtoi klubi.

“Klubi është krenar për standardet e larta dhe rekordin e higjienës së ushqimit me pesë yje që na është dhënë për tetë vitet e fundit.

“Të gjithë në klub janë të vendosur për të rifituar statusin tonë të higjienës së ushqimit me pesë yje sa më shpejt të jetë e mundur”.

Si të ndiqni Manchester United në banerin e BBCFutbolli i flamurit të Manchester United


Source link Football – BBC Sport