Food & Drinks

McDonald’s po bën ndryshime të mëdha në Burgerët e tij

Në prill, McDonald’s tha se ata po ndërronin burgerët e tyre. Ata premtuan simite me jastëk, djathë të shkrirë në mënyrë perfekte dhe një fërkim më të mirë në petat.

Ndryshimet u prezantuan për herë të parë në Bregun Perëndimor në fillim të këtij viti dhe kanë vazhduar të përhapen në të gjithë vendin. Dhe është e drejtë të thuhet se disa fansa janë mërzitur mbi ta – dhe jo gjithmonë në një mënyrë të mirë. Tani, kompania thotë se ndryshimet e hamburgerëve do të godasin të gjitha vendndodhjet e McDonald’s në mbarë vendin deri në fillim të vitit 2024.

Sipas The Wall Street JournalNdryshimet e reja të burgerit të restorantit u zbatuan me qëllimin për të bërë hamburgerë më lëng. Jo vetëm kaq, McDonald’s synon gjithashtu të krijojë “burgerët më të mirë ndonjëherë”.

“Ne mund ta bëjmë atë shpejt, shpejt dhe të sigurt, por nuk ka domosdoshmërisht shije të mrekullueshme. Pra, ne duam të inkorporojmë cilësinë në vendin ku jemi,” tha Chris Young, drejtor i lartë i strategjisë globale të menusë në McDonald. The Wall Street Journal.

Çfarë mund të presin fansat nga këta burgerë të rinj dhe të përmirësuar? Së pari, gjashtë petët do të piqen në skarë në një kohë në vend të tetë. Me më pak petë, mekanizmi i gatimit automatik do të ushtrojë më pak presion, gjë që thuhet se do të rezultojë në hamburgera më të lëngshëm. Burgerët e rinovuar do të bëhen gjithashtu me simite brioshe me gjalpë që priten me një fund më të trashë për të mbajtur nxehtësinë. McDonald’s thotë se ka edhe ndryshime në djathë, marule dhe domate.

Këtu janë të gjitha ndryshimet që vijnë në burgerët e McDonald’s:

  • më shumë salcë në Big Mac
  • qepët do të rihidratohen pas blerjes për të siguruar lëngshmëri
  • djathë më i shkrirë
  • marule dhe turshi më të freskëta
  • gjashtë petka do të piqen në skarë në të njëjtën kohë
  • Simitet brioshe do të priten me një fund më të trashë
  • qepët do të rihidratohen pas blerjes
  • farat e susamit do të shpërndahen më tej

(Ne jemi ende duke kruar kokën për atë të fundit.)

Ndryshimet e lëngshme thuhet se do të hyjnë në fuqi në të gjitha vendndodhjet e McDonald’s në SHBA deri në fillim të vitit 2024.

Shenja e letrës

Danielle Harling është një shkrimtare e pavarur me bazë në Atlanta, me dashuri për hapësirat e dizajnuara me ngjyra, koktejet artizanale dhe blerjet në internet në dritare (zakonisht për takat e stilistëve që shkatërrojnë buxhetin). Puna e saj e kaluar është shfaqur në Fodor’s, Forbes, MyDomaine, Architectural Digest dhe më shumë.


Source link Google News – Search Travel

About the author

admin

Add Comment

Click here to post a comment