Technology

Mund të “bashkohet me GPU”: CableMod kujton përshtatësit

Kartat grafike dhe problemet me lidhësit kanë qenë titujt e lajmeve vazhdimisht kohët e fundit. Ofruesi i kabllove Cablemod tani po paralajmëron se disa produkte do të duhet të tërhiqen vullnetarisht. Përshtatësit mund të lirohen dhe më pas të mbinxehen.

GPU, Cable, 12VHPWR, Shop, CableMod, CableMod 12VHPWR 90 ?

CableMod

Kartat grafike kërkojnë gjithnjë e më shumë energji dhe lidhja e prizës me furnizimin me energji elektrike është provuar vazhdimisht të jetë një pikë kritike. Së fundmi shkrirja e lidhësve 12VHPWR në RTX 4090 shkaktoi shumë emocion. Një ilaç: një përshtatës që e bën më të lehtë lidhjen e kabllove pa u përkulur. Cablemod tani ka probleme me produkte si këto.

Ashtu si kompania në një zyrtar paralajmërim Kohët e fundit njoftoi në faqen e saj kryesore se kishte filluar një tërheqje vullnetare për gjithsej katër produkte për shkak të një defekti të mundshëm në “CableMod 12VHPWR angle adapter V1.1s”. Kabllot me kënd të kompanisë nuk preken shprehimisht.

Produktet që Cablemod po i tërheq zyrtarisht dhe i heq nga shitja:

 • CableMod 12VHPWR 90° V1.0
 • CableMod 12VHPWR 180° V1.0
 • CableMod 12VHPWR 90° V1.1
 • CableMod 12VHPWR 180° V1.1

Mos e përdorni më

Kompania nuk përmbahet kur përshkruan pasojat e përdorimit të vazhdueshëm të harduerit potencialisht me defekt. Prandaj, ekziston rreziku që “lidhësi të lirohet, të mbinxehet dhe të bashkohet me GPU”. Prandaj, pronarët e përshtatësve CableMod duhet t’i “heqin menjëherë jashtë shërbimit”. E fundit, por jo më pak e rëndësishme, klientët, kartat grafike të të cilëve u dëmtuan nga përshtatësit, u garantohet ndihmë nga mbështetja. “Ne kërkojmë ndjesë për shqetësimin që u kemi shkaktuar klientëve tanë besnikë. Shpresojmë që të jemi në gjendje të bëjmë ndryshime në të ardhmen,” tha kompania.

Përmbledhje

 • CableMod tërheq vullnetarisht adaptorët
 • Përshtatësit mund të lirohen dhe të mbinxehen
 • Recall prek katër produkte CableMod
 • Lidhësit mund të bashkohen me GPU
 • Përdoruesit duhet t’i heqin përshtatësit menjëherë nga shërbimi
 • Mbështetje për pronarët e prekur të kartave grafike
 • Njoftohen falje dhe dëmshpërblime

Shiko gjithashtu:


Source link Google News – Wissenschaft & Technik – Aktuell