Sports

Nats nënshkruan me Lewin Díaz për marrëveshje të ligës së vogël


Uashington Nationals nënshkroi bazën e parë Lewin Díaz me një kontratë të ligës së vogël të premten, sipas një personi të njohur me këtë çështje. Marrëveshja përfshin një ftesë për trajnimin pranveror.

Díaz, 27 vjeç, kaloi sezonin e kaluar me filialin e Baltimore Orioles’ Class AAA, duke e mbyllur vitin me një mesatare goditjeje 0,268 dhe një OPS 0,804 në 118 ndeshje. Para vitit të kaluar, ai kaloi pjesë të tre sezoneve me organizatën Miami Marlins, duke u kërcyer midis diplomave dhe klasës AAA. Ai është paraqitur në 112 ndeshje në MLB dhe ka një karrierë 0,181 mesatare në nivelin e ligës kryesore.


Source link Sports – The Washington Post