Sports

Rebecca Welch: Vincent Kompany dhe Marco Silva lavdërojnë arbitrin para Fulham-Burnley-t ‘piketa’


Menaxheri i Burnley-t, Vincent Kompany dhe menaxheri i Fulham-it, Marco Silva, lavdërojnë Rebecca Welch ndërsa ajo përgatitet të bëhet gjyqtarja e parë femër e Premier League për ndeshjen e tyre në Craven Cottage të shtunën.

LEXO MË SHUMË: Arbitja model ‘rezistente’ dhe ’empatike’ që bëri debutimin e saj në Premier League


Source link Football – BBC Sport