Entertainment

Semafor kërkon një reporter teknologjie

Në botën tonë të ndërlidhur, gazetaria duhet t’u japë fakte të përbashkëta audiencave të ndryshme. Historitë tona më të mëdha dhe krizat më të mëdha tani janë globale: nga ndryshimet klimatike te pandemitë, rritja e pabarazisë deri te ndërprerja e zinxhirit të furnizimit, paqëndrueshmëria politike deri te ndikimi i mediave sociale. Megjithatë, besimi global në media është në nivelin më të ulët historik. Ky moment kërkon një qasje të re.

Fut Semafor. Ne jemi një ekip gazetarësh dhe profesionistësh mediatikë me përvojë të thellë, të fokusuar në sigurimin e një auditori global me një nivel të pashembullt të transparencës gazetareske; përmes formave të reja inovative, duke shkurtuar zhurmën e ciklit të lajmeve me pamje të zgjuara, të distiluara dhe duke eksploruar perspektiva konkurruese përtej kufijve.

Bashkohuni me ne dhe ndihmoni në ndërtimin e një platforme globale lajmesh të cilës mund t’i besoni.

Ne jemi në kërkim të një entuziast, të provuar dhe të uritur Reporter i teknologjisë për të punuar me Reed Albergotti në mbulimin e teknologjisë së Semafor. Ju do të shpërndani histori për caktimin e agjendës për buletinin tonë Tech që lexohet gjerësisht, dy herë në javë dhe do të keni një rol qendror për të ndihmuar në prodhimin e tij. Ne jemi duke kërkuar për dikë që ka një histori të gjetjes së burimeve brenda dhe përtej Silicon Valley, ka një sy të mprehtë për historinë e ardhshme të madhe të teknologjisë dhe pikëpamje të zgjuara dhe të detajuara për atë që mbuloni.

Fokusi ynë, në veçanti, është se si inteligjenca artificiale po trondit çdo industri dhe po ndryshon atë që duan konsumatorët. Kurioziteti juaj intensiv për teknologjinë do t’ju shtyjë të futeni thellë, ndërkohë që i bën temat komplekse të tretshme për një audiencë të sofistikuar që ka nevojë urgjente për të kuptuar zhvillimet jetike. Ne jemi duke kërkuar për një reporter të gjithanshëm që ka thyer histori spërkatëse, mund të dallojë tema më të mëdha dhe ka dëshirën për t’u bashkuar me diçka të re dhe ambicioze. Ne jemi gjithashtu të interesuar për kandidatë me ekspertizë teknike në inteligjencën artificiale. Ky pozicion raporton drejtpërdrejt te Redaktori i Biznesit dhe Teknologjisë dhe do të jetë me kohë të plotë, i vendosur në zonën e Gjirit të San Franciskos.

Kompensimi:
Paga bazë për këtë pozicion në kohën e postimit do të variojë nga 80,000 deri në 125,000 dollarë. Kompensimi individual ndryshon në bazë të faktorëve të lidhur me punën, duke përfshirë nevojat e biznesit, përvojën, nivelin e përgjegjësisë dhe kualifikimet.
Source link Google News – Search