Entertainment

YouTube lëshon ‘BrandConnect’ për krijuesit dhe reklamuesit në Indi: Si funksionon?

veçoritë e youtube, lidhja e markës youtube, përditësimi i youtube për krijuesit, çfarë është youtube brandconnect
Burimi i Imazhit: POSTIMI I BLOGUT YOUTUBE YouTube lëshon “BrandConnect” për krijuesit në Indi

YouTube, në pronësi të Google, ka prezantuar “BrandConnect”, platformën e tij të përmbajtjes së markës, në Indi për krijuesit e kualifikuar dhe reklamuesit e zgjedhur. Kjo platformë synon të thjeshtojë bashkëpunimin midis krijuesve, markave kryesore dhe agjencive kryesore për krijimin, promovimin dhe matjen e përmbajtjes së sponsorizuar të krijuesve.

Rritja e Bashkëpunimit

BrandConnect i YouTube synon të thjeshtojë fushatat e përmbajtjes së markës duke ndihmuar markat të identifikojnë përzierjen e duhur të krijuesve për të punuar. Njëkohësisht, ai u ofron krijuesve një mundësi të re për t’u zbuluar dhe për të rritur fitimet nga përmbajtja e tyre.

Mbështetje gjithëpërfshirëse për krijuesit

YouTube thekson jo vetëm ofrimin e një skene, por edhe një seminari me mjetet e duhura për të ndezur kreativitetin. Ai synon të ofrojë një studio krijuese për të sjellë në jetë idetë, një qendër të vëmendjes për audiencën për të zbuluar përmbajtjen e dashur dhe një arkë personale për krijuesit që të fitojnë më shumë të ardhura.

Funksioni i podkasteve në Indi

Përveç BrandConnect, YouTube ka prezantuar një veçori të re Podcast, duke e përhapur gradualisht atë për të gjithë dëgjuesit në Indi. Funksioni lejon publikim më të lehtë të podkasteve përmes YouTube Studio dhe përmirëson zbulimin për dëgjuesit me raftet e Podcast-it në faqen kryesore të YouTube Music. Ky veprim synon të ofrojë opsione të dëgjimit sipas kërkesës, jashtë linje dhe në sfond për podkastet në YouTube Music në Indi, duke zhbllokuar mundësitë për krijuesit që të fitojnë më shumë përmes reklamave dhe abonimeve.

Përvojë e përmirësuar muzikore

YouTube ka implementuar gjithashtu përmirësime në aplikacionin e tij Music. Përdoruesit që shfletojnë një album ose listë publike për luajtje të krijuar nga YouTube Music tani do të shohin numërimin e luajtjes për çdo këngë, duke ofruar një përvojë më të detajuar muzikore. Për më tepër, krijuesi gjenerues i AI për artin e listës së luajtjes është tani më i disponueshëm.

LEXO EDHE | Siguria gjatë festave: Këshilla thelbësore për t’u mbrojtur nga këto 10 mashtrime në internet

LEXO EDHE | A do të shijojnë së shpejti përdoruesit e Android një tregues të shëndetit të baterisë si iOS? DIETS brenda

Lajmet më të fundit të teknologjisë
Source link Google News – Search