Food & Drinks

50 dhuratat më të mira të ushqimit të Krishtlindjeve 2023


Ysolt Usigan është një shkrimtar dhe redaktor i stilit të jetesës me 15+ vite përvojë pune në mediat dixhitale. Ajo ka krijuar përmbajtje të vlefshme për botuesit Forma, Cfare te presesh, Kafene Mami, SOT, CBS News, HuffPo, Bump, Shëndeti, Pyet Burratdhe Dhuratat më të mira. Një nënë që punon me dy fëmijë, ekspertiza e saj editoriale në prindër, blerje dhe shtëpi janë të rrënjosura në jetën e saj të përditshme.


Source link Google News – Search Travel

About the author

admin

Add Comment

Click here to post a comment