Food & Drinks

A ka shije të ndryshme Pumpkin Spice Latte të Starbucks këtë vit?

Me përfundimin e verës, ne presim me durim lançimin e Pumpkin Spice Latte për të sinjalizuar fillimin jozyrtar të vjeshtës. Starbucks lëshoi ​​​​PSL-në e saj më 24 gusht, së bashku me të tjerët të preferuarat e vjeshtës. Por tani disa njerëz po ankohen në mediat sociale se PSL thjesht nuk ka të njëjtën shije këtë vit.

Përdoruesi i TikTok @krisbella14 postoi një video duke pyetur, “A jam vetëm unë apo ka shije të ndryshme Starbucks Pumpkin Spice Latte këtë vit?”

A video nga përdoruesi @hhheathermichelle flet se si Pumpkin Cream Cold Brew ka shije të ndryshme. “Thjesht nuk po godet. Po bie rrafsh-fjalë për fjalë, shkuma po bie. Dhe unë shikoj në dritare dhe ata kanë një shtambë të tërë gomar me këtë shkumë të ftohtë,” tha TikToker. Në një koment nën TikTok, dikush duke thënë se ata janë një punonjës i Starbucks pretendoi se metoda ka ndryshuar. “Ne përdorim pompat 1/2 këtë vit në vend të pompave tona tipike të plota. Merrni pompa 2x dhe shkoni në një dyqan që nuk prodhon paraprakisht PCCF-në e tyre,” shkruan ata, duke iu referuar Pumpkin Cream Cold Foam.

Dikush që pretendon të jetë një ish-barist i Starbucks postoi një video në gusht 2022 duke pretenduar se pompa kishte ndryshuar dhe se lëshon një sasi më të vogël shurupi. Dhe gjithashtu se Starbucks zëvendësoi kungull artificial me kungull të vërtetë. Megjithatë, ne e dimë se ishte shumë prapa në vitin 2015 kur Starbucks filloi të përdorte kunguj të vërtetë dhe hoqi shijet artificiale. Pra, çfarë jep?

Diskutimet rreth shijimit të ndryshëm të Pumpkin Spice Latte kanë vazhduar për një kohë. Në vitin 2022, Newsweek mbuloi baristin e TikTok i cili pretendoi se Starbucks PSL kishte shije të ndryshme sepse receta ndryshoi.

Pra, në një përpjekje për përgjigje, ne kontaktuam Starbucks për të zbuluar nëse receta ka ndryshuar në fakt.

Një zëdhënës i Starbucks tha se “recetat për Starbucks Pumpkin Spice Latte dhe Pumpkin Cream Cold Brew nuk kanë ndryshuar”. Sa i përket sasisë së ndryshimit të pompave, një zëdhënës i Starbucks përsëriti se “receta nuk ka ndryshuar dhe sasia e salcës është e njëjtë.” Pra, ja ku e keni.

A e keni provuar Kungull Spice Latte megjithatë këtë vit dhe a keni vënë re ndonjë gjë ndryshe në lidhje me të?

Goditja me kokë e Allison Arnold

Allison Arnold është Redaktorja e SEO në Delish, ku ajo shkruan për pajisjet e kuzhinës, ushqimin dhe kulturën. Asaj i pëlqen të ushtrojë pothuajse po aq sa të hajë dhe ka një sistem të plotë të renditjes së Google Maps për restorantet dhe baret e saj të preferuara. Mund ta gjeni duke u hedhur në botën e ushqimit dhe duke planifikuar udhëtimin e saj të ardhshëm, të gjitha me kanaçe të shumta me seltzer të hapura në të njëjtën kohë.
Source link Google News – Search Travel

About the author

admin

Add Comment

Click here to post a comment