KleaBe&AkilBe

A po shtoni në regjistrin tuaj të foshnjës? Shikoni këta monitorë inovativë për fëmijë.


Nuk është gjithmonë e lehtë të gjesh monitorin e përsosur të foshnjës – një që ofron funksionalitet të shkëlqyeshëm, është i lëvizshëm dhe, natyrisht, ka veçori të shkëlqyera. Mos kërkoni më larg se Kërcim Frog. Po, kompania e njohur për lojërat argëtuese, edukative për fëmijët, ka një linjë moderne të monitorëve për fëmijë. Këta monitorë përfshijnë veçori premium si video me definicion të lartë dhe monitorim inteligjent në distancë, i cili ju lejon të mbani një sy mbi fëmijën tuaj në çdo kohë, pavarësisht nëse jeni në shtëpi ose shikoni engjëllin tuaj nga telefoni ndërsa jeni jashtë. Karakteristika të tjera përfshijnë vizionin me ngjyra të natës, i cili ju lejon ta shihni fëmijën tuaj të qartë si dita, edhe në dritë të ulët, dritën përshtatëse me ngjyra të natës dhe këshilla për gjumin brenda aplikacionit nga ekspertët e gjumit.

Me kaq shumë marka të ndryshme monitorësh në treg, ja pse LeapFrog është opsioni i përsosur për t’u shtuar në regjistrin tuaj të foshnjës.

Aftësi inovative për video inteligjente

Nëse jeni tipi i prindit që e pëlqen smartfonin e tij dhe vlerëson teknologjinë emocionuese, atëherë video monitorët inteligjentë LeapFrog janë për ju. Ja pse:

  • Ekrane LCD me ngjyra me definicion të lartë me aftësi Wi-Fi
  • Modelet “pan dhe anim” ju lejojnë të shikoni çdo dhomë ku ndodhet fëmija juaj, nga lart poshtë, me këndin e pjerrësisë vertikale 133 gradë (dhe nga njëra anë në tjetrën) me aftësinë e tepsisë horizontale 360 ​​gradë.

  • Ekrani i shikuesit të prindërve që ju lejon të shikoni fëmijën tuaj në monitor ose nga distanca në smartphone ose tabletë brenda aplikacionit LeapFrog Baby Care

  • Këshilla dhe video profesionale falas brenda aplikacionit për të ndihmuar në rritjen dhe zhvillimin e foshnjës suaj të ofruara nga ekspertët e gjumit, si dhe rekomandime për profilin e zërit dhe dritës

  • Regjistrim video me lëvizje që ju lejon të kapni momentet e çmuara të foshnjës (të shkaktuara nga zbulimi i lëvizjes) dhe aftësinë për të riprodhuar video në aplikacionin LeapFrog Baby Care

  • Ekran me ngjyra të shikimit të natës dhe dritë adaptive me ngjyra të natës

Source link https://www.babycenter.com/pregnancy/week-by-week