E keni bërë këtë recetë? Komentoni më poshtë!

Goditja me kokë e Kate Merker

Kate Merker (ajo/ajo) është drejtoresha kryesore e ushqimit të Hearst Lifestyle Group, duke mbikëqyrur ekipin që prodhon përmbajtje ushqimore për disa tituj të Hearst, duke përfshirë Mirëmbajtje shtëpiake, Shëndeti i grave, Parandalimi, Dita e Gruas dhe Jetesa në fshat. Ajo ka rreth 20 vjet përvojë në mediat ushqimore dhe para kësaj ka punuar në disa nga restorantet më të mira të qytetit të Nju Jorkut.