Food & Drinks

Starbucks shpjegon lëshimin nga menyja e vjeshtës që ka fansa “So mërzitur”

Është koha më e mrekullueshme e vitit! Edhe pse një valë të nxehti vazhdon të përfshijë kombin, ajo është zyrtarisht Sezoni i Pumpkin Spice Lattedhe fansat e Starbucks janë të emocionuar jashtë vetes.

PSL bëri rikthimin e saj triumfues për vitin e 20-të dhe i bashkohet një seri pijesh speciale të vjeshtës, duke përfshirë kremin e ri Iced Pumpkin Cream Chai Tea Latte, Pumpkin Cream Cold Brew, një Iced Apple Crisp Oatmilk Shaken Espresso dhe Apple Crisp Oatmilk Macchiato.

Ndërsa fansat janë të ngazëllyer për këto pije vjeshtore, disa klientë janë të gjithë për opsionet e ushqimit në Starbucks. Menuja speciale e vjeshtës përfshin kifle me djathë krem ​​kungull dhe kruasantin e ri me mollë të pjekur. Çfarë i mungon këtij formacioni? Scone e dashur kungull!

Starbucks ndau lajmin e menusë së vjeshtës në Instagram dhe u bombardua me pyetje në lidhje me skanimin e humbur. Fansat e zhgënjyer lanë komente të pasionuara në postim:

  • “Çfarë ndodhi me kungullin?”
  • “absolutisht shkatërruese 😭”
  • “Unë pres për kungullin çdo vit 😫.”
  • “Jam shumë i mërzitur për skandalin! Unë i kam pritur me padurim çdo VIT!!!”
  • “Ky është lajmi më dëshpërues që mendoj se kam parë gjatë gjithë vitit”
  • “A po tallesh me mua!??! Kjo ishte e vetmja gjë që më mbajti këtë vit!!”

Një përfaqësues nga Starbucks shpjegoi vendimin për Jetesa në fshat: “Si një kurs standard biznesi, ne vlerësojmë vazhdimisht artikujt në menunë tonë, duke përdorur kritere të ndryshme për t’u siguruar që po plotësojmë nevojat e klientëve tanë dhe prioritetet tona të biznesit. Ndërsa ne nuk ofrojmë më Pumpkin Scone, baristët tanë do të ishin të lumtur për të rekomanduar një artikull ushqimor alternativ, si p.sh. kruasant i ri me mollë të pjekur.”

Epo, ndoshta vitin e ardhshëm? Deri atëherë, hallet tona do t’i mbysim në PSL.

Shenja e letrës

Katie Bowlby është drejtoreshë dixhitale në Country Living, ku mbulon udhëzues dhuratash, rishikime të produkteve, vepra artizanale dhe shfaqje televizive si Yellowstone. Ajo aktualisht është duke qepur një model të kryqëzuar për numrin e ardhshëm të revistës


Source link Google News – Search Travel

About the author

admin

Add Comment

Click here to post a comment