Technology

Udhëzues i shkurtër për gjahtarin e demonëve hakmarrës (Dragonflight Patch 10.2)

Karsten Scholz

24.12.2023 | 9:00 e mëngjesitWorld of Warcraft: Video, udhëzues, lajme dhe më shumë

Ajo që vlen për shkatërrimin vlen edhe për gjuetarin e demonëve të tankeve: falë patch 10.2, hakmarrja aktualisht po pret një shifër vërtet të mirë në biruca dhe bastisje. Por çfarë lloj talenti keni? Cilat aftësi përdorni dhe kur? Dhe cilat vlera i rritni konkretisht? Këtu është kursi i përplasjes për gjuetarët e interesuar të demonëve të rinj, të cilët dëshirojnë të shijojnë sfidat e grupit në Ishujt e Dragoit.

Zgjedhja e talentit të Vengeance Demon Hunter

Për të filluar, ne rekomandojmë një kombinim talentesh që heq dorë nga një dëm i vogël, por bën Errësira dhe Stockfinster në pemën e përgjithshme të gjahtarit të demonëve (në vend të Zemra e paparashikueshme e djallit dhe Mundimi kolektiv) për të qenë në gjendje të asistojë bastisjen në faza të rrezikshme – të tilla si gjatë BRAND OF DAMNATION në Glimmeron. Në pemën e hakmarrjes ju jeni shumë majtas dhe djathtas dhe injoroni pothuajse të gjitha përmirësimet nga qendra.

Me Soul Crush, Gdhendësi i shpirtit, Bekimi i shikimit të errët si dhe Vdekje flakëruese ju çanta katër nga pesë talentet e fundit. Talentet e tjera të rëndësishme kryesore janë: Gjuetari, Dekreti Elysian, Bombë shpirti, Markë flakëruese, dobësi dhe Spinat mbrojtëse. Ne do të kalojmë në alternativat për të luftuar kundër shumë kundërshtarëve në fund të artikullit.

Shpërndarja e talenteve të gjahtarit të demonëve hakmarrës në sulmet e Dragonflight:WoW: Edhe nëse qendra ofron disa përmirësime të mira, ne rekomandojmë talentet nga krahu për përpjekjet tuaja të para për hakmarrje.  Ju mund të aktivizoni katër nga pesë talentet përfundimtare.


WoW: Edhe nëse qendra ofron disa përmirësime të mira, ne rekomandojmë talentet nga krahu për përpjekjet tuaja të para për hakmarrje. Ju mund të aktivizoni katër nga pesë talentet përfundimtare.
Çfarë: buffed

Si të luani gjahtarin e demonëve hakmarrës

Nëse jeni të shqetësuar kryesisht për gjenerimin dhe dëmtimin agro, do të mbështeteni në një sekuencë prioritare në luftime që, nga njëra anë, sillet rreth krijimit dhe reduktimit të burimeve tuaja të temperamentit. Nga ana tjetër, është e rëndësishme që Thyerje Për të krijuar fragmente shpirti që më pas mund t’i ktheni në të fuqishme Bomba shpirtërore i mbyllur.

Me dobësi Një mekanik hyri në lojë në Dragonflight që ndikon në mënyrën se si luani. Nëse kombinoni tarifa të shumta Frailty me ftohjet tuaja DpS, mund të bëni dëme të mëdha në një kohë të shkurtër. Ju krijoni dobësi me shenja flakë, ndarës shpirti dhe bombë shpirti.


Source link Google News – Wissenschaft & Technik – Aktuell

About the author

admin

1 Comment

Click here to post a comment