Travel

Mësoni më shumë rreth pushimeve tuaja të lira në Kajro

Moti është gjithmonë i bukur. Dielli është i nxehtë dhe nxehtësia është shumë e ngrohtë. Nëse planifikoni të jeni jashtë duke parë atraksionet gjatë pushimeve tuaja të lira në Kajro, duhet të përfshini një kapelë në listën tuaj të paketimit. Syzet e diellit janë gjithashtu një ide e mirë. Ndonjëherë, mund të mendoni edhe të njomni një peshqir në ujë të ftohtë për të mbajtur të freskët jashtë. Bëhet pak e padurueshme kur dielli po ju godet. Gjëja më e bukur është se ka muze dhe atraksione brenda për të parë që do të prishin ditën, kështu që ju jeni jashtë për një kohë dhe pastaj brenda jashtë diellit.

Shumë ish-vizitorë si dhe vendasit në Kajro do t’ju thonë të pini ujë në shishe kur të dilni nga hoteli juaj. Shumica e hoteleve kanë ujë të filtruar, por kur dilni jashtë, duhet të pini ujë në shishe për sigurinë tuaj. Disa njerëz do të ndihen të sëmurë dhe të parehatshëm nëse pinë ujë që nuk është i pastër ose i filtruar. Nëse jeni duhanpirës, ​​mund të pini duhan në publik, por nëse keni nevojë për cigare, Kajro ka një sasi të kufizuar për të zgjedhur nëse keni nevojë.

Nëse pushimet tuaja të lira në Kajro përfshijnë ndonjë ngarje, duhet të dini se ai trafik është pak i trashë ndonjëherë. Njerëzit kanë standardet e tyre për ngarje, gjë që mund t’i shkaktojë një vizitor një konfuzion. Transporti publik është kudo dhe mund të jetë e mençur ta përdorni atë në vend që të luftoni trafikun. Nëse nuk jeni në dijeni të kulturës myslimane, mbani mend se gruaja duhet të vishet në një mënyrë që nuk e respekton kulturën. Kjo është më e rëndësishme për gratë sesa për burrat. E pabesueshme, Kajro është e nxehtë, por nuk duhet të vishni pantallona të shkurtra apo bluza të shkurtra.

Kur planifikoni pushimet tuaja të lira në Kajro, është gjithmonë mirë të dini pak për zonën, si dhe cilat janë atraksionet përpara se të shkoni. Disa njerëz do të udhëtojnë për në Kajro dhe do të zbulojnë se ajo që kanë paketuar për udhëtimin nuk është e pranueshme në këtë zonë të veçantë. Tingëllon e çuditshme, por edhe pse është një qytet turistik, njerëzit ende presin që gratë të vishen në përputhje me rrethanat. Nëse qëndroni në disa nga resortet dhe hotelet, pantallonat e shkurtra dhe rroba banje janë të pranueshme, por nëse largoheni nga ambientet, duhet të ndërroni rrobat dhe veshjen për të përmbushur standardet e kulturës.

Nëse keni nevojë të mësoni më shumë rreth pushimeve tuaja të lira në Kajro, mund të hulumtoni më shumë kulturën dhe qytetin përpara se të niseni. Është një vend shumë i këndshëm për t’u vizituar me kaq shumë atraksione të mrekullueshme, por ju duhet të ndiqni zakonet dhe traditat. Një gjë që duhet mbajtur mend është se gjatë muajve të dimrit, jashtë është e ngrohtë, por brenda hoteleve është e ftohtë. Ata e mbajnë ndërtesën të ftohtë gjatë natës për një gjumë më të mirë. Për sa kohë që mbani parasysh këto pak pika, do të kaloni një kohë të mirë në Kajro në çdo kohë të vitit.


Source link https://www.streetdirectory.com/travelguide/

About the author

admin

Add Comment

Click here to post a comment