Music

Emri i vërtetë, mosha, gjatësia- FIDLAR

Ai është një aktor dhe regjisor i njohur amerikan. Ai e ka bërë pasurinë e tij përmes karrierës së tij të aktrimit dhe regjisorit, e cila shtrihet mbi tre dekada. Në këtë artikull, ne do t’i hedhim një vështrim më të afërt Pasuria neto e Adrian Pasdarkarriera, çmimet, biografia, jeta personale dhe më shumë.

Fakte te shpejta

Emri i vërtetë Adrian Kayvan Pasdar
Emri popullor Adrian Pasdar
Gjinia Mashkull
Data e lindjes 30 prill 1965
Mosha 58
Prindërit Homayoon Pasdar (Babai), Rosemarie Sbresny (Nëna)
Vëllezërit e motrat Anamarie Pasdar (Motra)
Vendlindja Pittsfield, Massachusetts, Shtetet e Bashkuara
Kombësia amerikane
Përkatësia etnike iranio-gjermane
Arsimi Shkolla e mesme Marple Newtown
Gjendja martesore Të divorcuar
Orientimi seksual Drejt
Bashkëshorti Natalie Maines (m. 2000; ndarje 2019)
Fëmijët 2
Takimi E paditur
Te ardhura neto 10 milionë dollarë
Burimi i Pasurisë Aktrim, Regji
Lartësia E paditur
Pesha E paditur

Cila është vlera dhe paga neto e Adrian Pasdar në 2023?

Cila është vlera dhe paga neto e Adrian Pasdar në 2023

Që nga viti 2023, ai vlerësohet se është vlera neto rreth 5 milionë dollarë. Burimi i tij kryesor i të ardhurave është karriera e tij e aktrimit dhe regjisorit. Ai ka punuar në industrinë e argëtimit për më shumë se tre dekada, dhe gjatë asaj kohe, ai është shfaqur në disa filma dhe shfaqje televizive. Ai gjithashtu ka drejtuar disa filma dhe episode televizive.

Pse është i famshëm Adrian Pasdar?

Ai është i famshëm për rolet e tij në shfaqje televizive dhe filma të njohur. Ai u bë i njohur për herë të parë në mesin e viteve ’80 kur luajti në film Armë të lartë. Që atëherë, ai është shfaqur në disa filma të suksesshëm si p.sh Pranë errësirës, Shenja jetedhe Ashtu si një grua. Ai gjithashtu ka pasur një karrierë të suksesshme në televizion, duke u shfaqur në shfaqje si Heronjtë, Agjentët e SHIELDdhe Loja Gënjeshtra.

Përveç karrierës së tij në aktrim, ai njihet edhe për punën e tij pas kamerës si regjisor. Ai ka drejtuar disa filma dhe episode televizive, duke përfshirë filmin neo-noir Çimento dhe një episod të Marvel’s Agents of SHIELD

Karriera e Adrian Pasdar

Karriera e Adrian Pasdar

Karriera e tij filloi në fillim të viteve ’80 kur filloi të shfaqej në shfaqje televizive si Një jetë për të jetuar dhe Rrugët. Në vitin 1986, ai mori rolin e tij të rëndësishëm në film Armë të lartëqë e katapultoi atë në famë. Që atëherë, ai është shfaqur në disa filma të suksesshëm si p.sh Pranë errësirës, Shenja jetedhe Si një grua.

Në televizion ndër vite është shfaqur në emisione të shumta. Disa nga rolet e tij të shquara përfshijnë Nathan Petrelli në HeronjtëGlenn Talbot në Agents of SHIELD dhe Alec Rybak në The Lying Game. Ai ka bërë gjithashtu punë zanore për shfaqje të animuara si Hulk and the Agents of SMASH dhe Transformers: Robots in Disguise.

Përveç aktrimit, ai ka punuar edhe pas kamerës si regjisor. Ai drejtoi filmin e shkurtër Beyond Belief dhe filmin e tij të parë artistik, Çimento, në 1999. Ai gjithashtu ka drejtuar disa episode televizive, duke përfshirë një episod të Marvel’s Agents of SHIELD

Çmimet Adrian Pasdar

Gjatë gjithë karrierës së tij, ai ka marrë vlerësime kritike për punën e tij si në filma ashtu edhe në shfaqje televizive. Ai ka qenë i nominuar për disa çmime dhe ka fituar edhe disa. Këtu janë disa nga çmimet e tij të dukshme:

  • Çmimi i Shoqatës së Aktorëve të Ekranit për Performancë të Shquar nga një aktor në një film (1996) – për filmin The Big Empty
  • Çmimi Saturn për aktorin më të mirë në televizion (2008) – për shfaqjen televizive Heroes

Adrian Pasdar Përmbledhje e biografisë

Adrian Pasdar Përmbledhje e biografisë

Jeta e hershme

Ai lindi më 30 prill 1965, në Pittsfield, Massachusetts. Babai i tij, Homayoon Pasdar, është iranian dhe nëna e tij, Rosemarie Sbresny, është gjermane. Ai ka një motër, Anamarie Pasdar. Ai ndoqi shkollën e mesme Marple Newtown në Newtown Square, Pennsylvania.

Arsimi

Pas shkollës së mesme, ai ndoqi Institutin e Teatrit Lee Strasberg në New York City. Ai studioi aktrim dhe shkrim atje dhe mori kompensim për një dëmtim mjekësor që pësoi ndërsa punonte si pjesë e ekipit skenik për një grup teatri në Pensilvani.

Jeta personale

Ai ishte i martuar me Natalie Maines, këngëtaren kryesore të Dixie Chicks, nga viti 2000 deri në 2019. Ata kanë dy fëmijë së bashku. Ai gjithashtu ka qenë i lidhur me gra të tjera në të kaluarën, por aktualisht, statusi i tij i takimit nuk dihet.

Adrian Pasdar Lajmet e fundit 2023

Që nga viti 2023, nuk ka pasur ndonjë lajm apo përditësim të madh në lidhje me karrierën e tij.

Analiza e vlerës neto të Adrian Pasdar

Vlera e tij neto prej 5 milionë dollarësh vjen nga burime të ndryshme të të ardhurave gjatë gjithë karrierës së tij.

  • Karriera e aktrimit: Si aktor, ai është shfaqur në disa filma dhe shfaqje televizive. Ai fiton një shumë të konsiderueshme parash nga rolet e tij të aktrimit.
  • Karriera e regjisorit: ai ka bërë edhe disa filma dhe episode televizive.
  • Mbështetjet dhe sponsorizimet: Ashtu si shumica e të famshëmve, ai gjithashtu ka miratuar disa marka gjatë viteve.

Adrian Pasdar në rrjetet sociale

Ndiqni atë në rrjetet sociale:

Instagram: https://www.instagram.com/adrianpasdar/

Pyetjet e shpeshta

Si i fitoi paratë Adrian Pasdar?

Ai i fitoi paratë e tij përmes karrierës së tij të suksesshme si aktor, regjisor, televizion dhe aktor.

A ka fituar ndonjë çmim Adrian Pasdar?

Po, ai ka qenë i nominuar për disa çmime dhe ka fituar gjithashtu disa, duke përfshirë një çmim Saturn për aktorin më të mirë dytësor në televizion.

A është ende Adrian Pasdar aktiv në industrinë e argëtimit?

Po, ai është ende aktiv në industrinë e argëtimit dhe vazhdon të punojë në projekte të ndryshme.

Cili është roli më i spikatur i Adrian Pasdar?

Roli më i shquar i tij është ndoshta Nathan Petrelli në shfaqjen e suksesshme televizive Heroes.

konkluzioni

Adrian Pasdar është një aktor dhe regjisor i talentuar që ka bërë emër në industrinë e argëtimit. Ai gjithashtu ka marrë vlerësime kritike për punën e tij dhe ka fituar disa çmime gjatë karrierës së tij. Pavarësisht përballjes me disa sfida personale, ai vazhdon të mbajë një karrierë të suksesshme dhe mbetet një figurë me ndikim në Hollywood.

Faleminderit që lexuat këtë artikull me Fidlarmuzikë.
Source link https://fidlarmusic.com/

About the author

admin

1 Comment

Click here to post a comment