Food & Drinks

8 ushqime me jetë të shkurtër në frigorifer që duhet t’i hani sa më shpejt


Çelësi për të zgjatur jetën e a shalqini është të mos e preni derisa të jeni gati ta hani brenda ditëve të ardhshme. “Në të gjithë formën e tij, shalqini ka një jetë të gjatë në frigorifer, por pasi pritet, ai prishet shumë,” paralajmëron Bensley. “Pasi prerë në feta, uji humbet nga mishi dhe humbet shijen e tij të ëmbël.”

Për shalqirin e pjekur në të gjithë dyqanin, mund ta ruani deri në disa javë dhe për të ruajtur shijen e pjesëve të prera, mbajini në një enë hermetike dhe hani frutat në tre deri në pesë ditë.


Source link Google News – Search Travel

About the author

admin

4 Comments

Click here to post a comment

  • I loved you better than you would ever be able to express here. The picture is beautiful, and your wording is elegant; nonetheless, you read it in a short amount of time. I believe that you ought to give it another shot in the near future. If you make sure that this trek is safe, I will most likely try to do that again and again.

  • You could never find the words to describe how much I loved you. No matter how beautiful the picture is or how polished your writing is, you read it quickly. To be honest, I think you should give it another chance soon. I will probably try to go on this hike again and again if you make sure it is safe.

  • Hi Neat post Theres an issue together with your web site in internet explorer may test this IE still is the marketplace chief and a good component of people will pass over your fantastic writing due to this problem