Music

$UICIDEBOY$: Shih videon e re trippy të $crim për “chrome cowboy”


Javen e shkuar, $djalë vetëvrasës$ anëtari $crim hodhi poshtë albumin solo me 26 këngë djalë i vetmuarnë të cilën reperi eksploron ngritjet dhe uljet e jetës së lartë mbi ritme të errëta, lisergjike.

Sot, $crim është rikthyer me videoklipin psikedelik, me dritë të zezë për “Chrome Cowboy”. Klipi gjen reperin duke performuar këngën në një shkretëtirë natën, të bashkuar nga akrepat me ngjyrë jeshile fluoreshente dhe një kalë fantazmë, si Patronus.

Shikoni lart.

Partneri i $crim në krim, Ruby Da Cherry, së fundmi publikoi albumin e tij solo, EP-në punk-rock të dhjetorit. himne ekzistenciale për sigmën mesatare (vëll. 9)nën emërtimin ROSKË.

Në vazhdim për $uicideboy$, ata do të luajnë Rolling Loud në Los Angeles më 16 mars, përpara se të marrin pjesë vjetore Turne GREYDAY deri në Australi dhe Zelandën e Re, të cilëve iu bashkuan shokët e tyre të etiketimit të G59, Germ dhe Shakewell, si dhe Ghostemane dhe Pouya.

2024 shënon edhe 10 vjetorin e djemve si grup.
Source link https://www.revolvermag.com

About the author

admin

9 Comments

Click here to post a comment

  • I’m not sure how I ended up here, but I thought this post was awesome. I have no idea who you are, but you will become a well-known blogger if you aren’t already. Salutations.

  • Somebody essentially lend a hand to make significantly articles Id state That is the very first time I frequented your website page and up to now I surprised with the research you made to make this actual submit amazing Wonderful task

  • you are in reality a good webmaster The website loading velocity is amazing It sort of feels that youre doing any distinctive trick Also The contents are masterwork you have done a fantastic job in this topic

  • you are truly a just right webmaster The site loading speed is incredible It kind of feels that youre doing any distinctive trick In addition The contents are masterwork you have done a great activity in this matter

  • This blog is also fantastic. It loads your webpage quite swiftly. Which web host do you employ? Could you please share your affiliate link with me? My page should load just as quickly as yours does.

  • I discovered this phenomenal website a few days ago, they give helpful information to their audience. The site owner has a knack for engaging readers. I’m thrilled and hope they keep providing useful material.

  • I eagerly started following this phenomenal website with awesome user content a few days ago. The site owner clearly cares about readers. I’m thrilled and hope they persist in sharing superb content.

  • I began browsing this great site a few days back, they create insightful content for customers. The site owner understands how to educate fans. I’m impressed and hope they continue sharing value.

  • I became a fan of this phenomenal website earlier this week, they give informative content to visitors. The site owner has a knack for educating readers. I’m impressed and hope they keep sharing great material.