August 10, 2022

Kleabe

All Here For Your

Fluturat

1 min read
Të gjitha fluturat janë pjalmuese të shkëlqyera, duke përfshirë më të voglin prej tyre:

blunë pigme perëndimore , e cila ka një hapje krahësh jo më shumë se tre të katërtat e inçit. Pjalmimi është thelbësor për ruajtjen e furnizimit tonë ushqimor, dhe në fakt, një e treta e ushqimit që njerëzit hanë varet nga pjalmuesit si fluturat, sipas Sciencing . Disa lloje fluturash na ndihmojnë më tej duke ngrënë afide të vogla, dëmtuesit e kopshtit që duan të shkatërrojnë shumë nga të korrat tona. Krijimi i kushteve për të tërhequr dhe mbështetur disa lloje fluturash është një mënyrë miqësore me mjedisin për të mbajtur larg afidet.

More Stories

Get involved!

Get Connected!
Come and join our community. Expand your network and get to know new people!

Comments

No comments yet