3-6 muajsh

3-6 muajsh

3 muajsh, java e parë

Si po rritet fëmija juaj Klea Be – 3 muajsh, java e parë A është fëmija juaj i fortë sa duhet për të mbajtur kokën e tij lart tani, e për të parë se çfarë po ndodh përreth? Fleksibiliteti më i...

Read More
3-6 muajsh

3 muajsh, java e dytë

Si po rritet fëmija juaj Klea Be – 3 muajsh, java e dytë Foshnjat kanë shumë dëshirë të preken. Në të vërtetë, ato zhvillohen përmes prekjes – është një...

3-6 muajsh

3 muajsh, java e tretë

Si po rritet fëmija juaj Klea Be – 3 muajsh, java e tretë Fëmija juaj fillon të nxjerrë konkluzione rreth botës që e rrethon. Ai shikon çdo gjë me...

3-6 muajsh

3 muajsh, java e katërt

Si po rritet fëmija juaj Klea Be – 3 muajsh, java e katërt Kur e vendosni fëmijën tuaj të shtrirë me bark, fëmija do të mbajë lart kokën dhe supet duke...

3-6 muajsh

4 muajsh, java e parë

Cute Baby Lying On Tummy In Parent’s Bed Si po rritet fëmija juaj Klea Be – 4 muajsh, java e parë Këtë muaj ju mund të mendoni për ti dhënë fëmijës...