May 19, 2022

KleaBe

ALL HERE FOR YOU

22 vjet nga masakra në Lagjen e Boshnjakëve – Sinjali

1 min read

Sot, bëhen 22 vjet që kur forcat paramilitare serbe ua morën jetën 23 civilëve të pafajshëm në Lagjen e Boshnjakëve në Mitrovicë.

Forcat serbe më 15 prill të vitit 1999, pasi kishin mbledhur rreth 80 persona në shtëpinë e Mustafë Sahitit, kishin nisur torturimin e tyre dhe vranë 23 shqiptarë në gjithë lagjen.

Shtëpia në të cilën ndodhi masakra tashmë është shndërruar në muze./Gazeta Sinjali/

Burimi i lajmit: Gazeta Sinjali