May 19, 2022

KleaBe

ALL HERE FOR YOU

AAK: Qeveria po tenton të kap institucionet

1 min read

Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri nuk është pajtuar që të futet në rend dite emërimi i bordit të ARKEP dhe raporti i AKP-së.

Tahiri ka thënë se qëllimi i vetëm këtu është kapja e institucioneve nga ana e Qeverisë.

“Grupi Parlamentar i AAK-së  e sheh këtë qasje dhe këtë logjik të kontrabandimit të temave në seancë, si një logjik shumë të gabuar. Emërimi i bordit të ARKEP dhe shkarkimi i bordit të AKP, është logjika që ne që kemi thënë që kjo qeveri ka synim kapjen e institucioneve. Këtë çështje nuk e kemi diskutuar në mbledhje të kryesisë, dhe i vetmi qëllim këtu prapë po e them është kapja e institucioneve rend me rend”, ka thënë Tahiri.

Tahiri ka shtuar se si AAK janë kundër kësaj dhe kërkuan që këto tema të diskutohet në një seancë tjetër.  

Burimi i lajmit: Epoka e Re