AKK fshin pjesën ku njoftonte se lejimi i dasmave pritet të fillojë nga 15 qershori – Sinjali

Asociacioni i Komunave të Kosovës, sot njoftoi se gjatë takimit me ministrin e Shëndetësisë, Arben Vitia, është aprovuar kërkesa e komunave për lehtësimin e masave.

Në postimin e bërë në rrjetin social “Facebook”, AKK njoftoi se lokalet do të lejohen të punojnë deri në orën 24:00, dhe se pritet lejimi i organizimit të dasmave nga 15 qershori.

Por, vetëm pas disa minutash AKK ka ndryshuar njoftimin lidhur me këto të dhëna. Në njoftimin e ndryshuar thuhet se lokalet do të punojnë deri në orën 23:00, ndërsa pjesa e organizimit të dasmave është hequr krejtësisht nga njoftimi.

Po ashtu, sot në ora 16:30 do të mbahet konferencë e përbashkët në Ministrinë e Shëndetësisë, ku do të publikohet vendimi i Qeverisë në lidhje me masat.

/GazetaSinjali/

Burimi i lajmit: Gazeta Sinjali

Author: admin