December 5, 2021

KleaBe

Të Gjitha Këtu për Ju

Arrin në Gjykatë i akuzuari për vrasjen e Donjeta Pajazitaj

1 min read

Ka arritur në Gjykatën Themelore në Ferizaj, i akuzuari për vrasjen e Donjeta Pajazitajt, Naser Pajazitaj.

Seanca ku do të shpallet aktgjykimi për këtë çështje pritet të fillojë për pak minuta.Ndryshe, në fjalën e tij përfundimtare, Pajazitaj kishte thënë se s’ka njohuri e as dijeni për vrasjen e Donjetës.

“Ndjej shumë keqardhje për atë çka i ka ndodhur familjes Pajazitaj, sikur me më pas ndodh mua, betohem se nuk kam njohuri dhe as dijeni për vrasjen e asaj vajze”, ka thënë i akuzuari./Botapress/

Burimi i lajmit: Bota Press