May 22, 2022

KleaBe

ALL HERE FOR YOU

Audi ka filluar transformimin e linjës prestigjioze RS – Telegrafi

1 min read

Në pritje të A4 të ri, ka gjithnjë e më shumë histori me zë të lartë në lidhje me performancën sportive të RS.

Lajmi i mirë është se ai do të qëndrojë në lojë, dhe akoma më mirë që dy shfaqje do të jenë në dispozicion.

Siç zbulon topgear, përveç versionit hibrid plug-in, Audi do të ofrojë një model ekskluzivisht elektrik. Thjesht harro cilindrat dhe bubullimat e shumta, të cilat do të zëvendësojnë veturën e qetë dhe të pastër të një nxitimi të jashtëzakonshëm.

Pra, hibridi plug-in do të ketë të famshmin 2.9 V6 twin-turbo, por të kombinuar me një motor elektrik.

Prandaj, prisni shumë më tepër sesa 450 kuaj/fuqi dhe 600 Nm aktual. Versioni elektrik do të ketë një bazë krejtësisht të ndryshme (PPE) dhe do ta ndajë atë me modele të tilla si Porsche Macan dhe Audi A46 E-tron.

Një RS4 i tillë mund të marrë një formë ngritje më praktike dhe do të ketë një motor quattro dhe dy motorë elektrikë me një total deri në 500 kuaj/fuqi dhe 800 Nm. /Telegrafi/

Burimi i lajmit: Telegrafi