Aziz Salihu me zemrën e jetës po jetojnë jetën në këtë shtet!

Për dallim nga Mehmet Bogujevci, Aziz Salihu është më i hapur në opinion edhe me jetë private!Sportisti i Shekullit, Aziz Salihu, kryetar i klubit të boksit Prishtina, me zemrën e tij përkatësisht bashkëshorten Agimen, po kalon ditë të bukura në shtetin shqiptar respektivisht në Durrës.

“Zizi” është shumë i përkushtuar në familje dhe me bashkëshorten pushtuan Durrësin.

Image

Salihu duket se iu ka dashur një rifreskim i trurit para se të organizojë edhe një turne të madh gjatë muajit të ardhshëm.

Image

Ai sa herë shkon në shtetin shqiptar, ndihet për merak dhe motivohet shumë për planet që ka për t’i realizuar në javët dhe muajit në vazhdim.

Burimi i lajmit: Bota Press

Author: admin