May 22, 2022

KleaBe

ALL HERE FOR YOU

Bardella: Ne po paguajmë për frikacakun dhe mosveprimin

1 min read

Deputeti RN i Jordan Bardella

Deputeti në Parlamentin Europian Jordan Bardella i partisë RN të Marin Le Pen ka reaguar:
« Asgjë nuk do të jemi kursyer. Ne po paguajmë për frikacakun, dyfishimin, mosveprimin, mohimin e të gjithë atyre që kanë minimizuar ose kurrë nuk kanë dashur të përballen me të keqen në fytyrë. Me gjithë zemrën time me njerëzit e Nicës ».

MEDIA INDEPENDENT

Burimi nga Media independent FR