Covid-19: Emmanuel Macron njofton rikthimin e izolimit në Francë

Emmanuel Macron

Presidenti i Francës Emmanuel Macron njoftoi sonte në media se do të rikthehet izolimi në të gjithë territorin e Francës nga e Premtja me datë 30 Tetor deri më 1 Dhjetor, ndoshta do të shtyhet dhe për disa muaj të tjera me qëllim për ti bërë ballë virusit dhe për ta sfiduar atë.

MEDIA INDEPENDENT

Burimi nga Media independent FR

Author: admin