December 5, 2021

KleaBe

Të Gjitha Këtu për Ju

Covid-19: Gjermania plane për të vaksinuar edhe fëmijët – GazetaBlic

1 min read

Gjermania ka në plan të vaksinojë edhe fëmijët e moshës 12 vjeç e lart, deri në fund të gushtit.

Sipas një dokumenti të nxjerrë nga Ministria gjermane e Shëndetësisë, fundi i verës planifikohet të gjejë fëmijët me një dozë vaksinë.

Kancelarja Angela Merkel do të nisë bisedimet pasi për këtë çështje, ekspertët janë të ndarë dhe disa kërkojnë që të bëhet kujdes sepse mungojnë të dhënat për efekte afatgjata. /GSH/

Burimi i lajmit: Gazeta Blic