May 24, 2022

KleaBe

ALL HERE FOR YOU

Emërohet Bordi i ri i ARKEP-it – Telegrafi

1 min read

Kuvendi i Kosovës me 61 vota për, asnjë kundër e asnjë abstenim ka miratuar propozimin e Qeverisë së Kosovës për emërimin e Bordit të ARKEP-it.

Autoriteti Rregullativ për Komunikime Elektronike dhe Postare nga sot do të ketë kryetar Nazim Rrahimin dhe katër anëtarë.

Lexo po ashtu:

Përbërja e Bordit të ri të ARKEP-it:

  1. Nazim Rrahimi – kryetar
  2. Lule Ahmedi – anëtare
  3. Shkumbin Hamiti – anëtar
  4. Rrezarta Duraku-Rizaj – anëtar
  5. Arian Qorrolli – anëtar. /Telegrafi/

Burimi i lajmit: Telegrafi