December 9, 2021

KleaBe

Të Gjitha Këtu për Ju

Francë, akti terrorist: Reagon Macron, Le Pen: Na duhet legjislacioni i luftës

1 min read

Macron dhe Le Pen

Emmanuel Macron sapo është larguar nga Elysee për t’u bashkuar me njësinë e krizës në Ministrinë e Brendshme, poashtu ka reaguar për këtë ngjarje dhe Le Pen.

Emmanuel Macron: « Përgjegjësia ime është të mbroj të gjithë francezët. Pavarësisht polemikave, pavarësisht vështirësisë së vendimeve që duhen marrë. Unë plotësisht e supozoj atë ».
Marine Le Pene: « Na duhet legjislacioni i luftës ».

MEDIA INDEPENDENT

Burimi nga Media independent FR