May 23, 2022

KleaBe

ALL HERE FOR YOU

Google pritet të sjell një aplikacion të ri për motin në Android – Telegrafi

2 min read

Para kësaj, Google nuk e kishte prekur aplikacionin “Moti” në Android për disa vjet. Ky azhurnim sjell një mori temash të dizajnit “metrik”, të tilla si një shirit kërkimi me kënde të rrumbullakosura dhe tregues të azhurnuar të kartës për të treguar kohën “Sot, Nesër dhe brenda 10 ditëve”.

Aplikacioni Google Weather në Android është ridizenjuar dhe tani ka filluar të azhurnohet me ata që janë në versionin më të fundit beta të Android. Në ndërkohë, sirtari i navigimit është zëvendësuar nga avatar i profilit tuaj në këndin e sipërm të djathtë.

Shtypja zbulon një urdhër zbritës me cilësimet për ndryshimin e njësive të temperaturës dhe shkurtoren “Shto në ekranin kryesor”.

Një stil mjaft i çuditshëm estetik, sipas 9to5Google, që Google zgjodhi në këtë ridizenjim të kushteve të motit, është një shirit i mprehtë i statusit të bardhë që më parë ishte përpunuar në mënyrë tematike nga kushtet aktuale të motit.

Ngjyra e re përputhet me shiritin e kërkimit dhe kërkimit, por është shumë e ndritshme – veçanërisht kur tema e errët është aktive. Google shpresojmë që ta rregullojë këtë në një azhurnim të ardhshëm.

Nuk ka ndryshime të tjera në përvojën themelore të parashikimit me një kompani që përdor akoma weather.com. /Telegrafi/

Burimi i lajmit: Telegrafi