December 4, 2021

KleaBe

Të Gjitha Këtu për Ju

Hoxhë Shefqet Krasniqi ju befason me look-un e ri, ndreq flokët te frizeri i reperëve – Kosova Sot

1 min read

Artistë, figura publike dhe politikanë kanë të njëjtin frizer, e që tani edhe Hoxha Shefqet Krasniqi për look-un e ri i ka besuar këtij frizeri.

Për flokët e Hoxhës është përkujdesur frizeri i njohur mitrovicas, i cili ka lokalin e tij në qytetin e Prishtinës.

Po ashtu, ai njihet edhe si njëri prej më të shtrenjtëve në vend, ku ditë më parë edhe këngëtari Azet, i kishte prerë flokët aty.

Pas prerjes së flokëve, Hoxha Shefqet Krasniqi i ka dhuruar një libër të tij frizer, për të cilën e ka falënderuar frizeri.

(Kosova Sot Online)

Burimi i lajmit: Kosova Sot