May 19, 2022

KleaBe

ALL HERE FOR YOU

Imazhe qesharake që tregojnë anën jo shumë të këndshme të prindërve – Telegrafi

1 min read

Në media, më së shpeshti gjejmë një portretizim ideal të një familjeje të re.

Prindërit kryejnë të gjitha rolet e tyre edukative me lehtësi dhe gëzim – portreti i prindërve fantastik.

Sidoqoftë, e vërteta nuk mund të jetë më larg. Të gjithë prindërit e dinë që jeta me fëmijë është ndonjëherë një makth i vërtetë.

Fotografitë e mëposhtme do t’iu konfirmojnë këtë fakt. /Telegrafi/

Burimi nga Telegrafi