May 22, 2022

KleaBe

ALL HERE FOR YOU

“Infrakos”, emërohet Bordi i ri i përkohshëm

1 min read

Qeveria e Kosovës miratoi sot edhe Bordin e përkohshëm të drejtorëve të Ndërmarrjes publike “Infrakos”.

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli bëri të ditur përbërjen e re të Bordit.

Kryesues i Bordit të Infrakosit është Enis Berisha, anëtarë janë Ardita Salihu, Fitnete Ismaili dhe Afrim Mehmetaj.

Burimi i lajmit: Epoka e Re