December 8, 2021

KleaBe

Të Gjitha Këtu për Ju

Këta janë kandidatët e përzgjedhur për intervistë për pozitën e kryesuesit të bordit të ZRRE

1 min read

Pas shqyrtimit të aplikacioneve, Komisioni Rekomandues ad hoc për procesin e përzgjedhjes së kryesuesit të Bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë ka përzgjedhur listën e ngushtë të kandidatëve.

Sipas njoftimit, kandidatët e përzgjedhur kanë përmbushur kushtet e konkursit dhe kalojnë në fazën e intervistimit.

Në listën e ngushtë të kandidatëve për pozitën e Kryesuesit të Bordit të Zyrës së Rregullatorit për Energji janë:

Armend Ymeri

Astrit Saraqini

Vehbi Sofiu

Ymer Fejzullahu

Luan Morina

Lutfije Dervishi

Fadil Ismajli

Edmond Nulleshi

Kujtim Hoxha

Kurse, në dokumentin e publikuar thuhet se palët që nuk janë të përfshira në listën e ngushtë gjatë procesit të rekrutimit, kanë të drejtë të parashtrojnë ankesë brenda 30 ditëve nga data e publikimit të listës.

Burimi i lajmit: Epoka e Re