December 9, 2021

KleaBe

Të Gjitha Këtu për Ju

Kryeministri emëron zëvendësministra në dy ministri – KosovaPress

1 min read

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar dy zëvendësministra, të cilëve u ka uruar suksese në plotësimin e detyrave dhe përgjegjësive të tyre.

Sipas një njoftimi të Qeverisë, zëvendësministrat e emëruar janë Edona Maloku Bërdyna, zëvendësministre në Ministrinë e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit dhe Agon Dobruna, zëvendësministër në Ministrinë e Zhvillimit Rajonal.

Burimi i lajmit: Kosova Press