May 22, 2022

KleaBe

ALL HERE FOR YOU

Kurti emëron dy zëvendësministra të rinj

1 min read

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar dy zëvendësministra, të cilëve u ka uruar suksese në plotësimin e detyrave dhe përgjegjësive të tyre.

Zëvendësministrat e emëruar janë: Edona Maloku – Bërdyna, zëvendësministre në Ministrinë e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit dhe Agon Dobruna, zëvendësministër në Ministrinë e Zhvillimit Rajonal.

Burimi i lajmit: Epoka e Re