May 23, 2022

KleaBe

ALL HERE FOR YOU

Kuvendi e voton Bordin e ri të ARKEP-it, kjo është përbërja

1 min read

Kuvendi i Kosovës sot e ka votuar Bordin e ri të Autoritetit Rregullativ i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (ARKEP).

Me 62 vota për dhe asnjë kundër, deputetët kanë votuar kryetarin dhe anëtarët e AKREP-it.

Kjo është përbërja e bordit të ri:

Nazim Rahimi – kryetar

Lule Ahmedi – anëtar

Shkumbin Ahmeti – anëtar

Rezarta Duraku-Riza – anëtare

Arian Qorolli – anëtar

Burimi i lajmit: Një Kombë