December 9, 2021

KleaBe

Të Gjitha Këtu për Ju

Kuvendi mban seancën e radhës

1 min read

Këtë të enjte nga ora 10:00 është paraparë që të mbahet seanca e radhës e Kuvendit të Kosovës.

Deputetët kanë para vetes një rend dite me tetë pika, ku ndër më të rëndësishmet është ajo rreth arsimit, njofton Klankosova.tv.

Ky është rendi i plotë i ditës:

  1. Deklarimet jashtë rendit të ditës,
  2. Pyetjet parlamentare,
  3. Miratimi i procesverbaleve nga seancat e mëparshme,
  4. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Autoritetit Kosovar të Konkurrencës për vitin 2020,
  5. Formimi i Komisionit Ad hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për tre anëtarë të Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës,
  6. Formimi i Komisionit Ad hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për tre anëtarë të Komisionit të Pavarur për Media,
  7. Shqyrtimi i Propozim-vendimit për ndryshimin dhe plotësimin e vendimit nr. 08-V-006, dt. 02.04.2021 për formimin e komisioneve parlamentare,
  8. Debat parlamentar në lidhje me organizimin e arsimit në të gjitha nivelet në situatën e pandemisë COVID-19.

Burimi i lajmit: Klan Kosova