May 19, 2022

KleaBe

ALL HERE FOR YOU

Kuvendi miraton raportin vjetor të Autoritetit Kosovar të Konkurrencës

1 min read

Kuvendi i Kosovës, ka miratuar raportin vjetor për vitin 2020 të Autoritetit Kosovar të Konkurrencës.

Me 65 vota pro, asnjë kundër dhe pa abstenime – raporti i AKK-së kaloi.

Por, paraprakisht Kuvendi i Kosovës se ka miratuar raportin e Agjencisë Kosovare të Privatizimit.

Madje, më pas u votua edhe shkarkimi i bordit të cilët kryeministri Albin Kurti i akuzoi se “kanë vjedhur shumë”. /Insajderi.com

Burimi nga Insajder