Kuvendi në pauzë pas debatit për AKP-në

Seanca plenare e Kuvendit të Kosovës është ndërprerë për një pauzë deri në orën 14:30.Që nga mëngjesi në Kuvend është diskutuar për shkarkimin e bordit të AKP-së dhe emërimin e bordit të ri, si dhe emërimin e bordit të ARKEP-it.

Këto dy pika nuk ishin paraparë në rend të ditës, gjë bëri të reagoi opozita.Seanca nisi me deklarata jashtë rendit të ditës dhe pyetje parlamentare. Ndërkohë mbesin për shqyrtim edhe tetë pika të rendit të ditës./Botapress/

Burimi i lajmit: Bota Press

Author: admin