December 5, 2021

KleaBe

Të Gjitha Këtu për Ju

Kuvendi shkarkon bordin e AKP-së (VIDEO)

1 min read

Kuvendi i Kosovës ka votuar për shkarkimin e bordit të Agjencisë Kosovare të Privatizimit (AKP) me 65 vota për, dy vota kundër dhe asnjë abstenim.

Paraprakisht deputetët nuk e kanë miratuar raportin vjetor të Agjencisë Kosovare të Privatizimit (AKP) për vitin 2020 me 64 vota kundër, 3 vota për dhe asnjë abstenim.

Momentin kur deputetët votojnë për shkarkim të bordit të AKP-së mund ta shihni më poshtë:

[embedded content]

Burimi i lajmit: Klan Kosova