December 9, 2021

KleaBe

Të Gjitha Këtu për Ju

Kuvendi shkarkon bordin e AKP-së

1 min read

Botapress 27 Maj  – Kuvendi i Kosovës nuk e ka miratuar raportin vjetor të punës së Agjencinë Kosovare të Privatizimit për vitin 2020.

Për këtë raport votuan vetëm tre deputetë, teksa kundër ishin 64 deputetë.

Në ndërkohë në Kuvendin e Kosovës është votuar për shkarkimin e bordit të kësaj agjencie.

65 deputetë kanë votuar për shkarkimin e bordit të kësaj agjencie, 2 kundër dhe asnjë abstenim.

Burimi i lajmit: Bota Press