May 27, 2022

KleaBe

ALL HERE FOR YOU

Kuvendi sot mban seancë plenare, debat parlamentar për organizimin e arsimit gjatë pandemisë – Telegrafi

1 min read

Kuvendi i Kosovës sot do të mbajë seancë plenare, ndërsa në rend dite është debati parlamentar në lidhje me organizimin e arsimit në të gjitha nivelet gjatë pandemisë COVID-19.

Seanca plenare nis në ora 10:00.

Rendi i ditës

Deklarimet jashtë rendit të ditës,

Pyetjet parlamentare,

Miratimi i procesverbaleve nga seancat e mëparshme,

Shqyrtimi i Raportit vjetor të Autoritetit Kosovar të Konkurrencës për vitin 2020,

Formimi i Komisionit Ad-Hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për tre anëtarë të Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës,

Formimi i Komisionit Ad-Hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për tre anëtarë të Komisionit të Pavarur për Media,

Shqyrtimi i Propozim-vendimit për ndryshimin dhe plotësimin e  Vendimit nr. 08-V-006, dt. 02.04.2021 për formimin e komisioneve parlamentare,

Debat parlamentar në lidhje me organizimin e arsimit në të gjitha nivelet në situatën e pandemisë COVID-19. /Telegrafi/

Burimi nga Telegrafi