January 20, 2022

KleaBe

Të Gjitha Këtu për Ju

Maqedoni: 149 pacientë mjekohen në covid-qendra për shkak të COVID-19 – Telegrafi

1 min read

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit në kovid-qendrat në spitalet në vend mjekohen gjithsej 149 pacientë.

Sipas MSH-së, në Manastir ka 17 pacientë, në Shtip 18, në Tetovë 5, në Veles 12, në Kumanovë 30 dhe në qytete tjera.

NUmri i përgjithshëm i personave të dyshimtë ose pozitiv për coronavirus që mjekohen në departamentet infektive në Shkup është 249, ndërsa ka edhe 538 shtretër të lirë.

Për shkak të numrit të zvogëluar të pacientëve, spitalet mbyllën një pjesë të ambienteve të destinuara për pacientët pacientë.

Gjatë ditës, bëhen shkarkime për pacientët e shëruar, të cilat do të lirojnë shtretër shtesë.

Burimi i lajmit: Telegrafi