May 19, 2022

KleaBe

ALL HERE FOR YOU

Muselier: Duhet për të shtypur këtë armik të islamizmit politik

1 min read

Renaud Muselier, President i Rajonit të Provences Jugore-Alpe-Côte d’Azur

Renaud Muselier, nipi i Nënës Mbretëreshë Geraldina të Shqiptarëve, ish Mibistër i Shtetit dhe aktualisht President i Rajonit të Provences Jugore-Alpe-Côte d’Azur ka reaguar ndaj aktit terrorist në Nicë:
« Zemërim i pamasë, emocion i thellë për Niçois dhe Katolikët e Francës pas këtij sulmi.
I gjithë rajoni jugor është së bashku me Nice, në unitet dhe solidaritet rajonal, 4 vjet pas sulmit në Promenade des Anglais.
Kam një mendim për Kryetarin e Komunës së Nicës Christian Estrosi dhe të gjithë përfaqësuesit e zgjedhur të Nicës.
Ky sulm i ri terrorist, islamik, tregon se vetëm aktet më të forta llogariten tani e tutje në këtë luftë.
Duhet bërë gjithçka për ta fituar atë, për të shtypur këtë armik të islamizmit politik. Rajoni Jugor do të angazhojë të gjitha mjetet në dispozicion për të kontribuar në të ».

MEDIA INDEPENDENT

Burimi nga Media independent FR