May 28, 2022

KleaBe

ALL HERE FOR YOU

Nga raketat e famshme te helikopterët, çfarë armatimi sollën amerikanët në Shqipëri

1 min read

Ambasada amerikane në Tiranë ka publikuar foto nga stërvitja e madhe e NATO-s në Shqipëri “Defender Europe 21”, e cila është duke u zhvilluar gjithashtu edhe në mjaft vende të tjera të Europës qendrore dhe jugore.

Vetëm në Shqipëri janë dislokuar 6 mijë forca ushtarake të SHBA-ve bashkë me mjetet e tyre, ku spikasin raketat “Patriot” të pozicionuara në bazën e Kuçovës. Këto të fundit konsiderohen si raketat më të avancuara kundër-ajrore momentalisht.

Për më tepër, ndiqni kolazhin e fotove nga stërvitja e përbashkët:

Burimi i lajmit: Një Kombë