May 24, 2022

KleaBe

ALL HERE FOR YOU

Pa ëndërr që fitoi lotari, blen tiketë dhe fiton 300 mijë dollarë

1 min read

Një person nga Karolina e Jugut tha se një ëndërr rreth fitimit të lotarisë e frymëzoi për të blerë tiketën, e cila ia dha çmimin prej 300 mijë dollarësh.

Njeriu nga North Charlesoton, emri i të cilit nuk u bë i ditur, u tha zyrtarëve të lotarisë se kjo ëndërr e shtyu ta blinte tiketën.

“Po ndjehesha me fat atë ditë”, kujtoi burri.

Lojtari u ndal në Rania Mart dhe zgjodhi një biletë gërvishtëse prej 10 dollarësh. Pasi u kthye në veturë, zbuloi se ishte fitues.

“Pata fat. Kjo ta ndryshon jetën”, deklaroi ai.

Fituesi u shpreh se në atë moment vendosi që ta merte të lirë nga puna pjesën tjetër të ditës dhe u drejtua direkt në Charleson për të kërkuar çmimin e tij.

Burimi i lajmit: Klan Kosova