November 29, 2021

KleaBe

Të Gjitha Këtu për Ju

Patrullimet policore po vazhdojnë në çdo pjesë të vendit – KosovaPress

1 min read

Të përkushtuar në realizimin e detyrave të parapara, pjesëtarë të policisë po vazhdojnë të jenë shumë aktiv në teren.

Policia njofton se me këto aktivitete po synon që të jetë më afër qytetarëve, të ketë qasjes pro aktive në parandalimin dhe luftimin e krimit, të rritë cilësinë e shërbimeve ndaj qytetarëve, të rritë ndjenjën e sigurisë dhe të rritë efektivitetin e veprimeve policore karshi nevojave të qytetarëve. Por edhe të zbatojë vendimet (masat) e institucioneve karshi pandemisë.

Burimi i lajmit: Kosova Press